divendres, 20 de gener del 2012

Nou web temàtic sobre Don Bosco

 A www.conoceadonbosco.com es recullen recursos per a la pastoral, la reflexió i sobre la vida i l'obra de Don Bosco

Una radionovel·la sobre Don Bosco, els seus escrits, recursos per a la pastoral, musicals, vídeos, fotografies, etc, són materials que estan disponibles a la nova web  www.conoceadonbosco.com, que els salesians acaben de posar en funcionament. 
 
Aquesta web vol ser un portal temàtic sobre Sant Joan Bosco, i s'emmarca entre les iniciatives que la Congregació a Espanya ha engegat en la preparació al bicentenari del naixement de Don Bosco, que se celebrarà el 2015. A més, www.conoceadonbosco.com serà l’espai de referència per seguir la visita de la urna amb la relíquia de Don Bosco al nostre país, que arribarà aquest 2012. 

D'altra banda www.conoceadonbosco.comvol ser un lloc de referència sobre el sant dels joves, i ja està rebent les aportacions dels usuaris que volen compartir els seus materials i recursos centrats en la vida, la missió, l'espiritualitat o les celebracions al voltant de Sant Joan Bosco. 

La web té una Zona Multimèdia on és possible escoltar els 24 capítols d'una radionovel·la sobre Don Bosco, o descarregar-se imatges, dissenys, vídeos, musicals sobre la vida del sant. L'apartat Celebracions conté materials per a eucaristies,moments d'oració i “bons dies” per preparar la festa de Don Bosco. 

Una altra de les seccions se centra en la seva Vida, i aquí, s'han inclòs materials sobre la biografia de Don Bosco, estudis sobre ell, alguns escrits del propi Don Bosco, un recorregut per alguns llocs on va viure i es va formar, i  jocs i reunions de grup que poden ajudar a conèixer la seva vida. 

www.conoceadonbosco.com també pot seguir-se a twitter, al canal @conoceadonbosco, a través del qual és possible compartir idees, sentiments, propostes, iniciatives i enllaços a altres web, que tinguin com contingut la missió i espiritualitat salesianes, és a dir, la manera com avui la Família Salesiana actualitza la missió de Don Bosco pels joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada