dissabte, 11 de febrer del 2012

100 KM + 6 PERSONES + 32 HORES = 1 OBJECTIU


El 5 i 6 de maig 6 persones que treballem en diferents presències de Salesians i Salesianes  participarem en un esdeveniment organitzat per Intermón, EL TRAILWALKERque transcorrerà per la "Via Verda" que va de la muntanya al mar, començant la ruta a Olot (Pirineu) i anant a parar a Sant Feliu de Guíxols (Costa Brava).

I què és això del Trailwalker? Bé, doncs es tracta d'un repte esportiu i humà extraordinaricaminar 100 km en 32 hores en un equip de 6 persones, sense relleus.

   L'objectiu? 
 Combatre la pobresa i la injustícia al món! Perquè el Trailwalker és també un desafiament solidari. Volem aconseguir almenys 1500 euros per un Banc d'aigua a Etiòpia que facilitarà l'accés a l'aigua potable a 12 milions de persones. Així donem suport al treball d'Intermón Oxfam en més de 40 països d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.


Vols col·laborar?
Ho pots fer:
1)     Directament fent un donatiu a través de la web de intermón. No importa que sigui una quantitat petita o simbòlica, hem d'omplir la guardiola entre tots! (les aportacions grans també ajuden)
2)     Ajudan's a fer difusió d'aquesta iniciativa entre els teus amics, familiars,...
3)     Fes el teu equip i aconseguirem arribar als 300 equips inscrits!!!

Contacteu per qualsevol consulta i Segueix-nos al Facebook

L'Equip "Aigua de Sales" està format per:
Imanol Galarraga
Rosa Moyano
Esther Mañà
Ana Banegas
Oscar Millan
Miquel Gil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada